Tiger Woods a confirmat pe situl sau oficial divortul de Elin Nordegren, dupa ce sportivul s-a aflat anul trecut, in centrul unui scandal din cauza aventurilor extraconjugale.
Jucatorul de golf a declarat pe site-ul oficial ca "procedura de judecata a fost demarata la Tribunalul din Florida, urmand partajul si stabulirea tutelei copiilor", relateaza digitaljournal. "Elin Nordegren si Tiger Woods au confirmat astazi ca au divortat", se arata in comunicatul in care se precizeaza ca sentinta a fost pronuntata de un tribunal din Florida, potrivit MEDIAFAX.

"Suntem tristi ca mariajul nostru s-a incheiat si ne dorim reciproc tot ce este mai bun in viitor", au declarat cei doi in comunicatul citat, subliniind ca vor avea custodia comuna a copiilor lor, Sam Alexis (3 ani) si Charlie Axel (1 an). Avocatul lui Elin a anuntat ca nu vor fi oferite detalii in privinta termenilor divortului, insa presa americana sustine ca aceasta ar urma sa primeasca intre 100 si 500 de milioane de dolari.

Jucatorul de golf Tiger Woods, care s-a aflat in centrul unui scandal anul trecut din cauza aventurilor extraconjugale, si sotia sa, Elin, au divortat dupa sase ani de casnicie, au anuntat, luni, avocatii celor doi intr-un comunicat comun. Primul sportiv miliardar din istorie a fost spitalizat pentru scurt timp dupa un accident rutier la iesirea de la domiciliul sau din Orlando (Florida) in noiembrie 2009. Acest accident a fost debutul unui imens scandal marcat de dezvaluiri ale unor legaturi extraconjugale cu chelnerite si actrite de filme pentru adulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.