Cantareata Cesaria Evora isi reia turneul de promovare a albumului "Nha Sentimento", dupa ce a suferit o interventie chirurgicala pe cord deschis, urmand sa concerteze in Brasov si Bucuresti pe 15, respectiv 18 octombrie, informeaza organizatorii.

In luna mai, Cesaria Evora a fost supusa de urgenta unei interventii chirurgicale pe cord deschis, la Paris, spectacolele sale din urmatoarele luni, inclusiv cel programat la Bucuresti pe 15 mai, fiind anulate.

Potrivit noului program, Cesaria Evora va concerta la Sala Sporturilor din Brasov, pe 15 octombrie, si la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 octombrie. Biletele cumparate si nereturnate pana in acest moment pentru concertul din luna mai raman valabile, urmand a fi schimbate la casele de bilete de unde au fost achizitionate. In ziua concertului pot fi schimbate si la ghiseul din incinta Salii Palatului.

Spectacolele din octombrie fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, "Nha Sentimento". Lansat in 2009, discul "Nha Sentimento" cuprinde 14 piese emotionante, cu teme profunde, precum bucuria de a trai invinge tristetea si
regretul
.

In varsta de 68 de ani, Cesaria Evora este supranumita "Diva desculta", aceasta aparand pe scena doar in picioarele goale, in semn de solidaritate cu femeile si copiii saraci din tara sa, despre ale caror suferinte canta.

Evora este cea mai cunoscuta cantareata de "morna" , un blues specific Insulelor Capului Verde. Artista si-a inceput cariera in Mindelo, in insula Sao Vicente, in urma cu peste de 45 de ani. Aceasta cunoaste cu adevarat succesul la varsta de 47 de ani, cu albumul "La Diva Aux Pieds Nuds". Au urmat "Mar Azul" (1991) si "Miss Perfumado" (1992), discul care i-a adus primul hit , "Sodade", dar si statutul de star international, la varsta de 51 de ani.

Biletele pentru concerte sunt disponibile online, pe site-urile eventim.ro, myticket.ro, Blt.ro, Bilete.ro, dar si la Sala Palatului din Bucuresti, la Sala Sporturilor din Brasov, in librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone si magazinul Off The Record, la preturi cuprinse intre 210 si 70 de lei.

Citeste si:
DN1: Circulația va fi restricționată, timp de o lună, între Predeal...
DN1: Circulația va fi...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.