Angelina Jolie vrea sa faca un film despre o poveste de dragoste care are loc in timpul Razboiului Bosniac (1992 - 1995), actrita fiind in vizita in Bosnia-Hertegovina, ocazie cu care a discutat cu autoritatile despre sprijinirea refugiatilor, relateaza Reuters.

Actrita a anuntat ca va regiza si va juca intr-un film a carui actiune se petrece in timpul Razboiului Bosniac (1992 - 1995), intr-o declaratie data publicitatii, sambata, de Inaltul Comisariat pentru Refugiati din cadrul ONU (ICNUR), organizatie pentru care Jolie este ambasadoare a bunavointei. Filmarile ar urma sa inceapa in toamna.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de indragostiti, care se intalnesc inainte de izbucnirea razboiului, si va ilustra totodata impactul razboiului asupra relatiei lor, transmite MEDIAFAX.

"Filmul este o poveste de dragoste, nu un punct de vedere politic", se mai spunea in declaratie.

Distributia va include actori de diverse etnii din fosta Iugoslavie. "Mi-ar placea sa implic cat mai multi localnici si sa invat cat mai multe", a spus actrita.

Angelian Jolie a ajuns vineri la Sarajevo, intr-o vizita-surpriza, iar sambata s-a intalnit cu membri ai administratiei prezidentiale interetnice din Bosnia-Hertegovina pentru a discuta modalitati de a ii ajuta pe miile de refugiati de razboi care se intorc in tara.

Actrita si partenerul ei, Brad Pitt, i-au mai vizitat pe refugiatii bosnieci in aprilie anul acesta, Jolie promitand atunci sa revina in tara ravasita de razboi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.