Issa si Cristina, fetele sexy pastorite de Costi Ionita, si-au lansat duminica seara in Cuba Republika del Sol albumul "Cine te iubeste". Intrebata despre donatia pentru sinistrati pe care trupa a facut-o in emisiunea lui Catalin Maruta, Issa a spus ca a oferit in fata camerelor de luat vederi 7.500.000, "pentru ca doar atat avea la ea". In plus, interpretele si-au donat si onorariile obtinute in urma a cinci concerte. "Va dati seama ca s-au strans ceva bani", a tinut sa ne asigure Issa.

DIVE ZGARCITE

Nici o vorba insa despre faptul ca, dupa emisiunea lui Maruta, componentele trupei Elegance s-au rugat de prezentatorul TVR 2 sa le mai dea inapoi ceva din banii scosi cu atata generozitate in lumina reflectoarelor. Sosite la eveniment cu o intarziere de o ora, asa cum le sta bine divelor, blonda Issa si bruneta Cristina si-au facut putinii invitati sa tropaie de nerabdare, iar pe jurnalisti sa caste de plictiseala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.