In timp ce Nicoleta Luciu se pregateste sa plece la Las Vegas cu Zsolt Czergo, fostul ei iubit Dinu Maxer spune ca nu mai vrea sa stie nimic de ea, mai ales ca in prezent are o noua iubita, pe care o pastreaza pentru moment secreta. Se pare ca nici Dinu n-a asteptat prea mult in singuratate si s-a consolat in bratele unei alte domnisoare. Despre noua lui cucerire Dinu ne-a spus doar ca nu e din show-biz si ca nici nu va fi, iar relatia lor va trebui sa ramana departe de presa.

"Cu Nicoleta am avut o relatie deschisa si transparenta, iar asta ne-a daunat. M-am decis ca noua mea iubire sa fie tinuta departe de presa." De curand, el a renuntat si la colaborarea cu trupa Kiss, din care facea parte si Iuliana, sora Nicoletei. "Nu-mi placeau barfele care au fost scoase pe seama mea si a Iulianei. Acum am o alta trupa de fete in pregatire, Ispita." Despre relatia cu Nicoleta Dinu nu vrea sa mai comenteze prea mult: "Eu am spus la un moment dat GATA! Nicoleta e insa deja un subiect inchis.

Acum sunt preocupat de relansarea mea ca solist si compozitor. Vreau sa compun piese pentru copii si chiar am un proiect de emisiune pentru cei mici." in fiecare seara Dinu prezinta programul artistic la un renumit hotel din Jupiter. in plus, canta si impresariaza, noua trupa Ispita.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.