Pamela Anderson vine in Romania pentru a participa la prima petrecere europeana Playboy Mansion, organizata de Mansion Events - prin licenta acordata de Playboy Enterprises Inc., USA -, care va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 22.00, la Palatul Snagov, informeaza un comunicat.

Potrivit organizatorilor, aceasta este pentru prima data cand binecunoscuta petrecere americana va fi organizata si in Europa, urmand acelasi concept cu cea din SUA, transmite MEDIAFAX.

Playboy Mansion Party by Mansion Events este o petrecere elitista, dedicata exclusiv barbatilor.

Tema primei petreceri - dintr-o serie de evenimente similare care urmeaza sa se desfasoare in Romania - este Royal Candy.

Pamela Anderson, in varsta de 43 de ani, este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". Ea a fost desemnata Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea, Pamela Anderson este o infocata sustinatoare a drepturilor animalelor.

Pamela Anderson va sta in Romania trei zile. Programul oficial al vedetei va fi anuntat in curand.

"Este minunat ca o asemenea petrecere are loc si in Romania. Va fi cu siguranta un eveniment deosebit si sunt sigura ca va capata o regularitate in peisajul entertainment-ului romanesc, pentru a deveni, intr-o perioada relativ scurta de timp, cea mai anticipata petrecere a anului, prin invitatii sai - vedete si oameni de afaceri din intreaga lume", declara Oana Roman, Event Ambassador al Playboy Mansion by Mansion Events.

Royal Candy, un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events, va avea loc pe 17 septembrie, de la ora 22.00, la Palatul Snagov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.