Indubitabil, o femeie va reusi intotdeauna sa capteze atentia printr-o rochie diafana, croita impecabil care-i evidentiaza silueta sculpturala. Barbatii, trebuie sa dea dovada de foarte multa originalitate, abilitate si simt estetic pentru a straluci atat intr-un costum couture, cat si intr-o tinuta casual. Asadar, am realizat un top 10 al celor mai eleganti barbati de la Hollywood, recunoscuti pentru stilul vestimentar desavarsit:

10. Ryan Reynolds

Este un actor sexy, chipes, talentat cu un stil vestimentar deosebit de creativ. Imbracat casual sau elegant, Ryan Reynolds reuseste intotdeuna sa arate foarte bine. In 2009 , in cadrul MTV Movie Awards, a castigat un premiu la categoria cel mai bine imbracat actor.

9. Jude Law

Imbina foarte bine eleganta si rafinamentul in tinutele sale. Sarmul este un alt atuu care-i completeaza de minune stilul si atitudinea. Recent a filmat la Paris un spot publicitar pentru prestigioasa casa de moda Dior.

8. Simon Baker

Actorul australian si-a construit o cariera incununtata de success, in prezent fiind inclus intre cei mai sexy actori de televiziune. Adept al unui stil vestimentar casual relaxat, imbraca intotdeauna tinute care sa-i puna in valoare calitatile fizice, dar si gustul in materie de stil.

Citeste topul in intregime pe Kudika.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.