Dupa mai bine de doua saptamani de cand au plecat in cea mai tare aventura a verii, Ibiza Xperience, baietii de la Animal X pot spune ca deja au gustat din toate distractiile insulei, dar au si muncit la noul lor album.

Drumul nu a fost deloc lipsit de peripetii: in aeroport la Barcelona lui King Tzapu i-a fost furata camera de filmat achiztionata cu cateva zile inaintea plecarii special pentru a imortaliza toate momentele importante ale acestui periplu pe insula DJ-ilor. Nici transportul echipamentului de studio si a instrumentelor nu a fost o sarcina usoara, conform unui comunicat de presa.

“Transportul si despachetarea echipamentului au fost incarcate de emotii pentru noi toti din pricina faptului ca sculele de studio sunt foarte sensibile la socuri si dupa cum stim cu totii, in aeroporturi nu se exceleaza la capitolul transport bagaje in siguranta, dar totul a fost ok pana ala urma.”, povesteste Hiena.

Cei cinci locuiesc intr-o casa in nordul insulei, o proprietate care se afla pe un deal impadurit, impresmuita de maslini, arbori de acacia, smochini, tufe de rozmarin, migdali si lamai.

Desi planuiesc sa stea inca o luna pe frumoasa insula, Hiena, King Tzapu, Vierme, Martziano si Greiere nu si-au cumparat inca bilete de avion de intoarcere.

Destinatia nu a fost aleasa la intamplare, insula avand reputatia pe plan mondial ca fiind locul unde se lanseaza trendurile in muzica de club house iar baietii vor sa profite la maxim de acest atu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.