Axl Rose, solistul Guns N' Roses, anunta, pe contul sau de Twitter, ca toate concertele trupei din perioada urmatoare - inclusiv cel de la Bucuresti, de pe 21 septembrie - au fost anulate oficial.

"Toate concertele urmatoare ale Guns N' Roses sunt anulate oficial. Contactati, va rog, organizatorii pentru a va recupera banii (pe biletele achizitionate, n.r.)", scrie Axl Rose pe Twitter.

Contactati, luni, de MEDIAFAX, organizatorii evenimentului de la Bucuresti, D&D Entertainment, au declarat ca asteapta o informare oficiala din partea managementului trupei cu privire la informatia aparuta pe contul de Twitter al solistului formatiei.

Totodata, pana la momentul difuzarii acestei stiri, nicio informatie despre anularea concertelor nu a aparut pe site-ul oficial al trupei.

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Celebritatea la nivel mondial este consolidata printr-o serie de turnee si aparitii la festivaluri importante, avand ca punct de referinta Monsters Of Rock, la Castle Donington, in 1988, unde au cantat in fata a 100.000 de spectatori.

Incepand cu anii '90, Guns N' Roses devine un simbol nu numai pentru amatorii muzicii rock, ci si pentru iubitorii muzicii mainstream. Aparitia in 1991 a dublului album "Use Your Illusion I + II", a facut ca adresabilitatea grupului sa fie si mai larga, iar piese precum "Don't Cry", "November Rain" si "Knockin' On Heaven's Door" (cover Bob Dylan) sa fie fredonate de toate categoriile de public. Aceste doua albume au devenit rapid un alt succes al grupului, primind sapte discuri de platina.

Dupa 1993, Guns N' Roses se desfiinteaza si, cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy". A fost marea surpriza a anului 2008 si, in acelasi timp, un comeback de referinta in istoria rockului. Punctul forte al grupului a ramas aparitia live, asa ca "Chinese Democracy World Tour" a devenit un bun prilej pentru fani sa-i revada la lucru dupa o pauza indelungata.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

In prezent, trupa Guns N' Roses este formata din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitara bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitara), Frank Ferrer (baterie, percutie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitara), DJ Ashba (chitara).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.