Lady Gaga a cucerit toate spatiile. Deschizi televizorul: Lady Gaga canta Alejandro, esti in autobuz si cuiva ii suna telefonul pe un hit al artistei, in fata blocului fetitele fredoneaza cantecele ei, pe strada vezi un tanar care ii poarta chipul pe tricou. Ai inceput sa o urasti, nu e asa?

Dintr-o starleta banala, Lady Gaga a devenit un personaj care merita toata atentia. De ce?

1. In primul rand, spre deosebire de alte vedete promovate prin intermediul Industriei mediatice, Lady Gaga nu s-a "trezit" fara sa isi dea seama cu un succes neasteptat; ea stie foarte bine ce face, iar ceea ce vedem noi este parte a unui proiect foarte amplu si gandit pe termen lung, prin care artista vrea sa zguduie din temelii scena deja devenita clasica a Pop-ului. “Exista un guvern muzical care decide ce vom auzi si vom asculta. Vreau sa fac parte din acel guvern”, spune ea in numeroase ocazii.

2. Lady Gaga este o adevarata muziciana, nimeni nu poate contesta acest lucru. Inainte de a atinge cotele succesului mondial, ea era cunoscuta prin barurile de Jazz ale New York-ului.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.