In dorinta de a atrage noi fani, James Cameron a adaugat sare si piper productiei Avatar: o scena de sex intre extraterestrii Na'vi, care vor incinge atmosfera.

Potrivit declaratiei regizorului, scena de sex va dura in jur de 20 de secunde si va infatisa un preludiu mai degraba decat o partida de amor in toata regula.

Pe 27 august, James Cameron ne invita sa ne intoarcem pe Pandora, si sa urmarim inca 8 minute de fantazie, care nu au fost prezentate publicului pana acum, intr-o versiune speciala a blockbosterului american, Avatar Special Edition 3D.

Potrivit NYMag.com, regizorul canadian a declarat ca “Nu e ca si cum isi vor rupe hainele si vor trece la treaba”.

Si MTV News relateaza despre noua scena mult asteptata, adaugand ca actorii vor fi surprinsi in apa, iar imaginile vor fi spectaculoase gratie tehnologiei 3D. Chiar daca este vor de 20 de secunde sau 100, tam-tam-ul creat in jurul noii scene din Avatar este deja intensa, declara personajul principal al filmului Sam Worthington, care mai adauga ca "scena este unica, extrem de intima"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.