Eve Hewson, fiica solistului formatiei U2, Bono, va aparea alaturi de actorul Sean Penn in filmul "This Must Be The Place", de Paolo Sorrentino
Eve Hewson, fiica solistului formatiei U2, Bono, va aparea alaturi de actorul Sean Penn in filmul "This Must Be The Place", de Paolo Sorrentino, informeaza nme.com.

Potrivit MEDIAFAX, Eve Hewson va juca rolul unei fane care este o prietena apropiata a unui star rock mai in varsta, rol interpretat de Sean Penn.

Personajul lui Penn devine obsedat de urmarirea unui criminal nazist care l-a abuzat pe tatal sau intr-un lagar de concentrare.
Acesta nu este primul rol al lui Hewson pe marele ecran. Tanara in varsta de 19 ani a mai aparut in drama "The 27 Club", regizata de Erica Dunton.

Filmarile pentru "This Must Be The Place", in care mai joaca si Frances McDormand, vor incepe luna aceasta in Irlanda si in Statele Unite ale Americii.

Sean Penn, in varsta de 49 de ani, are in spate o longeviva cariera si a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", in 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, in 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciata de critici. El a castigat un al doilea premiu Oscar din cariera pentru interpretarea memorabila a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minoritatii homosexuale, din filmul "Milk - Pretul curajului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.