Robbie Williams si Ayda Field, care s-au casatorit sambata, vor avea o a doua petrecere de nunta in Turcia, la care va asista si tatal miresei, care s-a despartit de familie si a parasit SUA in urma cu aproape 30 de ani.

Nunta lui Robbie Williams, in varsta de 36 de ani, cu Ayda Fields, in varsta de 31 de ani, a avut loc sambata, la vila cantaretului din Beverly Hills, in lipsa tatalui miresei, Haldun Evecan, care traieste la Istanbul, unde lucreaza ca director al unei agentii de publicitate, relateaza MEDIAFAX.

Evecan a parasit SUA in 1982, dupa ce s-a certat cu mama Aydei, Gwen Field, si nu a mai avut nicio legatura cu fiica sa pana cand aceasta a implinit 18 ani.

Dar, cu cateva ore inainte de nunta, Ayda i-a telefonat tatalui sau pentru impacare. Aceasta a avut loc printre lacrimi si a dus la planuri pentru o a doua petrecere de nunta, idee cu care Robbie ar fi de acord.

Haldun Evecan, in varsta de 68 de ani, a declarat ca a vorbit cu fiica lui timp de o ora, in ziua nuntii acesteia. "I-am urat fericire si i-am cerut iertare ca nu i-am fost alaturi pe cand crestea", a declarat acesta cotidianului The Sun.

"I-am spus ca nu i-am oferit multa dragoste, cu siguranta nu pe cat mi-as fi dorit si ca asta ma va urmari toata viata", a adaugat acesta. In schimb, Ayda i-a raspuns: "Tata, mi-ai dat cel mai de pret dar dintre toate... viata", a mai povestit Evecan.

Publicitarul turc a mai spus ca mereu i-a placut sa cante, iar melodia "My Way" a lui Frank Sinatra se numara printre preferatele sale.

"Am intrebat-o pe Ayda cine crede ca o canta mai bine - eu sau Robbie. Diplomata ca intotdeauna, ea a spus ca atunci cand voi veni in SUA va merge cu mine si cu Robbie la un bar cu karaoke si ne va asculta, unul dupa altul, inainte sa hotarasca"
, a spus Evecan.

Inainte sa revina in SUA, tatal miresei doreste sa dea o mare petrecere la Istanbul, in cinstea mirilor, pentru ca si rudele din Turcia ale Aydei sa poata ciocni in cinstea lor.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

"Ayda doreste sa-si revada bunica, Sabahat. Are 92 de ani si i-ar placea foarte mult sa danseze la nunta Aydei", a mai spus Evecan.

Chiar daca Robbie Williams isi va cunoaste socrul abia la a doua nunta, cantaretul este in schimb foarte apropiat de celelalte rude ale sotiei sale. Astfel, mama Aydei, Gwen Field, s-a implicat mult in organizarea nuntii si va da o petrecere pentru fiica si ginerele ei, saptamana viitoare, la Los Angeles.

In schimb, Robbie a gazduit-o pe Gwen, fosta producatoare de film, in vila lui din Los Angeles, cand aceasta a avut probleme financiare si a trebuit sa isi inchirieze casa pentru a plati ipoteca.

De asemenea, prietenii cantaretului au dezvaluit ca acesta incearca sa il ajute pe fratele vitreg mai mic al Aydei, Dylan, care doreste sa devina rapper si si-a luat numele de scena D-Trus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.