Top modelul britanic Kate Moss intentioneaza sa se lanseze in industria alimentara, cu ajutorul unor retete traditionale de gemuri si dulceturi din prune, pe care le-a experimentat recent pe proprietatea ei din comitatul Cotswolds din centrul Marii Britanii

"Kate a cumparat multe utilaje scumpe, deoarece intotdeauna a fost atrasa de ideea de a prepara gemuri si dulceturi. Are foarte multe fructe pe proprietatea ei si vrea sa le foloseasca pentru o cauza buna. Totul a inceput ca un hobby, insa a inceput sa priveasca aceasta chestiune cu mai multa seriozitate dupa ce a primit o serie de reactii pozitive de la prieteni si membrii familiei. Spera ca borcanele ei de gem si dulceata sa aiba mare succes la public", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Kate Moss, care a fost ajutata de fiica ei in varsta de sapte ani Lila Grace in prepararea gemurilor si dulceturilor, a devenit pasionata de procesul de fabricare a acestora dupa ce a descoperit multe prune goldane (renglote) pe proprietatea ei din Cotswolds, relateaza MEDIAFAX.

Top modelul britanic, incurajata de familie si de prieteni, a trimis cateva borcane din produsul care se va numi Kate's Damson Jam unora dintre prietenii ei din industria de divertisment, inclusiv lui Simon Cowell, unul dintre membrii juriului emisiunii "American Idol".

Kate Moss, in varsta de 36 de ani, l-a contactat, totodata, pe bunul ei prieten Philip Green, un magnat al industriei de retail britanice, solicitandu-i sfaturi pentru a plasa aceste produse in supermarket-uri.

Moss este un top model britanic de succes, care a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din intreaga lume. Ea este cunoscuta pentru inaltimea sub standardele impuse in lumea modei, pentru aparitiile in numeroase campanii publicitare, pentru relatiile personale zbuciumate si pentru stilul de viata petrecaret.

Kate Moss ocupa locul al treilea in topul celor mai bogate top modele din lume alcatuit de revista Forbes anul acesta, ea inregistrand anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.