Filmul Twilight Saga a fost marele castigator la gala de duminica, castigand 11 trofee Teen Choice.

Pelicula a dominat categoriile "cel mai bun film fantasy", "cel mai bun rol negativ" si "cea mai buna chimie dintre personaje", informeaza hollywoodreporter.com.

De asemenea, Kristen Stewart a fost desemnata "cea mai buna actrita dintr-un film fantasy " si "cel mai bun star feminin al verii", iar colegul ei de platou Taylor Lautner a plecat acasa cu trofeul pentru "cel mai bun actor dintr-un film fantasy".

Nici Robert Pattiso nu a plecat cu mana goala. Acesta a fost desemnat "cel mai bun star masculin al verii" si "cel mai bun actor intr-un film dramatic", pentru rolul din filmul “Remember Me".

Sandra Bullock a fost desemnata "cea mai buna actrita intr-o drama" , pentru rolul din "The Blind Side" si "cea mai buna actrita dintr-o comedie", pentru rolul din "The Proposal". Actrita a impartit trofeul pentru "cea mai buna secventa de dans dintr-un film" cu colega ei din “The Proposal", Betty White.

Si "Avatar", a primit mai multe premii: "cel mai bun film SF", "cel mai bun actor intr-un film SF", Sam Worthington, si "cea mai buna actrita intr-un film SF", Zoe Saldana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.