Cantaretul de manele Liviu Guta a fost implicat, duminica noaptea, intr-un accident rutier produs pe DN 10, in localitatea buzoiana Ojasca, iar in urma accidentului Guta nu a fost ranit.
Primele informatii arata ca Guta, in varsta de 31 de ani, se afla la volanul unui automobil de teren Hummer si venea de la Onesti, relateaza MEDIAFAX.

In localitatea buzoiana Ojasca, masina lui Liviu Guta, care, potrivit primelor informatii furnizate de Politie, circula regulamentar, a fost lovita de un autoturism Opel condus de un sofer in varsta de 23 de ani din Unguriu, judetul Buzau, care a intrat pe contrasens. Inainte de a intra in Hummer-ul cantaretului, Opel-ul a lovit un autoturism Cielo la volanul caruia se afla o buzoianca de 31 de ani, dupa care a intrat in masina artistului, in final ricosand intr-un autoturism Renault condus de un barbat de 31 de ani din Slobozia.

Toate cele trei masini lovite de tanarul de 23 de ani se deplasau regulamentar, in aceeasi directie de mers. In urma impactului a fost ranita o adolescenta de 16 ani din autoturismul Renault.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Buzau, comisarul Florina Crucianu, toti soferii implicati in accident au fost testati cu aparatul Dragger, care a indicat in cazul soferului responsabil de producerea evenimentului rutier o concentratie alcoolica de 1,19 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tanarului i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si i-a fost intocmit dosar penal.

Toate masinile implicate in accident au suferit avarii importante. Automobilul de teren la volanul caruia se afla Liviu Guta a fost, de asemenea, avariat, cantaretul estimand valoarea pagubelor la circa 5-6.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.