VEDETELE NU S-AU INGHESUIT SA DONEZE BANI SINISTRATILOR

Maruta le-a pus pe vedete sa scoata bani pentru sinistrati in fata camerelor de luat vederi, dar iubita lui Costi Ionita nu s-a lasat impresionata si, dupa emisiune, si-a cerut inapoi o parte din banii donati doar de ochii lumiI.

Catalin Maruta, realizatorul emisiunii Tonomatul DP2, le-a cerut vedetelor invitate la emisiunea sa sa depuna bani intr-o urna amenajata pe plaja. Apoi, mai pe seara, Catalin a mers prin teatrele de vara si restaurante la agatat de vedete pentru a le usura de bani in fata camerelor de filmat. Fetele de la Trident au donat 3 milioane lei, Bambi 1 milion, DJ Project 3 milioane, Proconsul 200 euro, Delia 1.500.000 lei, Blondy 3 milioane lei, Marcel Pavel 6 milioane lei, iar Irinel Columbeanu a scos 10 milioane de lei din buzunar.

DARE DE MANA

Manelistii nu s-au uitat la bani. Adrian Minune a donat 1.100 $, iar unchiul sau Gigi Paraschiv 28 milioane lei, Nicolae Guta 7 milioane lei, Carmen Serban 200 euro, Catalin Arabu 200 euro si 2.500.000 pe luna unei familii, timp de un an, iar Minodora doar
1 milion de lei.

DESIGNERI ZGARCITI

La Summer Fashion Festival, Catalin Botezatu a donat 3 milioane lei, Daniela Munteanu 1 milion lei, Mihai Albu 2 milioane, Raluca Badulescu 2 milioane lei, Rita Muresan 1 milion, iar Dana Coteanu (Marijuana) doar 500.000 lei, la fel ca si Zina Dumitrescu.

LAUDAROSUL FIZZ

Stiind ca este filmat, Fizz a spus ca ar da si 40.000 de euro. A donat in final doar 150 euro si 3 milioane lei. Insa abia dupa multe insistente din partea lui Maruta si expresii de genul "Lasa-ma, frate, nu ma stresa!"

OBRAZUL SUBTIRE

Maruta le-a intalnit pe fetele de la Elegance la o emisiunea a postului TV Neptun. In fata camerelor de filmat ele au donat 7.500.000 lei. La iesirea din direct fetele s-au plans ca au dat cam mult si ca ar vrea ceva bani inapoi.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.