Nu, nu este un banc si nici nu am facut aceasta afirmatie cu intentia de a va face sa radeti.

In chiromantie, degetul mare reprezinta puterea creierului, capacitatea de a se orienta si mobiliza constient catre un scop anume. Degetul mare reprezinta un segment important al chiromantiei, semnificand energia vitala a individului si vointa.

In chiromantie, forma si lungimea degetelor sunt considerate a fi o sursa sigura de cunoastere a temperamentului si a personalitatii unei persoane. Pornind de la aspectul degetelor si analizand liniile care traverseaza palma, un specialist in tainele chiromantiei iti poate schita cu usurinta un portret psihologic, dar poate emite si anumite previziuni sau date despre iubire, viata, sanatate si boli sau cumpenele pe care destinul ni le pune in cale.

Cu toate ca fiecare deget prezinta o anumita semnificatie si poate revela anumite lucruri despre persoana respectiva, cea mai mare importanta in chiromantie se acorda degetului mare. Se considera ca acesta stocheaza informatia esentiala despre o persoana, fiind reprezentativ pentru intreaga mana.

Mai mult, unii experti in chiromantie il considera a fi mai valoros si interesant din punct de vedere al informatiei furnizate chiar decat liniile palmei.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.