Let`s Do It, Romania!, proiectul ambitios care isi propune sa curete intreaga tara de gunoaie intr-o singura zi, a ajuns si la vedetele din lumea muzicala.
Potrrivit blogului "Let's Do it, Romania!", prima vedeta care s-a alaturat cauzei proiectului este Smiley, care a filmat si un testimonial prin care sustine proiectul. Testimonialul poate fi vizualizat aici.

In aceasta saptamana va fi filmat spotul publicitar pentru campania de promovare a celui mai mare proiect national de voluntariat din Romania. Spotul radio este deja lansat si promovarea lui a inceput din luna august.

In saptamanile care vor urma, echipa “Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor indemna publicul sa se inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala din 25 septembrie. Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Cum te poti implica in “Let`s Do It, Romania!”?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.