Actrita americana Elizabeth Taylor va purta la cea de-a noua ei casatorie un turban ornat cu diamante de 3 milioane de dolari.

Celebra actrita, in varsta de 78 de ani, se pregateste sa se casatoreasca cu impresarul Jason Winters, in varsta de 49 de ani, cu care are o relatie de aproape trei ani.

Pentru aceasta nunta, Elizabeth va purta pe cap un turban, creat de designerul Keith Holman, care va avea ca piesa centrala un diamant de 30 de carate si alte doua diamante galbene de 40 de carate si o diadema din platina, scrie femalefirst.co.uk.

Holman, cunoscut pentru colaborarea cu Bill Whittencu, impreuna cu care a realizat costumele de scena purtate de Michael Jackson in timpul concertelor pe care acesta le-a sustinut in anii '80, a declarat ca pentru turbanul actritei este nevoie de eforturile a 12 artisti.

De asemenea, Keith Holman va crea si rochia de mireasa, conceputa sub forma unui caftan extravagant, care sa se asorteze cu luxosul turban.

Jacqueline "Jackie" Stallone care va fi prezenta la ceremonie in calitate de prietena a celebrei actrite americane, a declarat: "Keith va concepe si rochia de mireasa. Imi imaginez ca va fi un fel de caftan dar nu va fi chiar alb, va avea o culoare stralucitoare. Daca veti vedea turbanul si mai ales bijuteriile, veti constata ca acestea sunt extraordinare. Ea iubeste aceste pietre pretioase si trei milioane de dolari nu inseamna nimic pentru ea".

Nunta, la care vor participa aproximativ 200 de persoane, va avea loc anul acesta in cadrul unei ceremonii secret, iar invitatii vor fi informati telefonic in legatura cu adresa unde va fi oficiata casatoria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.