Actorul american Sylvester Stallone are datorii de peste doua milioane de dolari in Brazilia, unde a filmat cel mai recent film al sau, "The Expendables".

Potrivit MEDIAFAX, producatorii filmului, turnat in principal in Rio de Janeiro sub bagheta lui Stallone, datoreaza peste doua milioane de dolari companiei braziliene O2, specializata in prestari de servicii - montarea instalatiilor de lumini pe platourile de filmare, asigurarea serviciilor de paza, transport si curierat etc.

"Din luna mai a anului trecut, compania O2 incearca sa recupereze acesti bani de la americani. Insa, de la inceputul acestui an, Stallone si asociatii sai nu mai raspund la telefon", afirma publicatia braziliana Veja.

Cu un buget de productie de 63 de milioane de dolari, "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" este considerat filmul cu cel mai mare buget turnat vreodata in Brazilia.

Filmul prezinta aventurile unei bande de mercenari care primesc misiunea de a inlatura de la putere un dictator sud-american. Pentru a asigura succesul acestui film de actiune, Stallone, care detine un rol in aceasta pelicula, a mizat pe o distributie de invidiat, din care fac parte "Stone Cold" Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham si Dolph Lundgren.

Premiera filmului, care va fi lansat oficial pe marile ecrane la jumatatea lunii august, va avea loc joia viitoare, la Los Angeles.

"The Expendables/ Eroi de sacrificiu" va avea premiera in cinematografele din Romania pe 13 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.