Rapper-ul vrea sa dea uitarii petrecerile si sa se ocupe de fetitele sale

De Ziua Bunavointei, Eminem a inceput sa-si promoveze o noua imagine. Dupa controversele care l-au adus in atentia publicului, Eminem si-a socat fanii sarbatorind in mod traditional Ziua Bunavointei. Astfel, starul rap a petrecut dupa-amiaza impreuna cu fetitele sale si cu fosta sotie, Kim.
Eminem, pe numele sau real Marshall Matters, a tinut sa celebreze Ziua Recunostintei la resedinta sa in valoare de 4 milioane de dolari din Hollywood Hills. Alaturi de el s-au aflat fosta sotie, Kim, fiica Hailie Jade (8 ani) si nepoata sa Alaina. Pe aceasta, Eminem a adoptat-o acum citiva ani, mama ei fiind sora lui Kim. Rapper-ul a recunoscut: "La un moment dat m-am lovit de pragul de sus. Asta s-a intimplat cind mi-am dat seama ca sint tata, ca trebuie sa-mi duc copiii la scoala, sa ii iau de acolo, sa ii invat reguli".

Despre fosta lui sotie, Eminem are acum numai cuvinte de lauda. El nu neaga neintelegerile din trecut, dar sustine ferm ca nu are cum sa o uite: "Am avut o relatie de dragoste-ura si asa va fi mereu. Vorbim despre o femeie care a facut parte din viata mea de cind imi amintesc". Cei doi se cunosc din copilarie, s-au casatorit in 1999 si au divortat in 2001. Aceasta perioada a fost marcata de condamnarea lui Eminem, cauzata de atacarea unui barbat pe care l-a surprins sarutindu-i sotia, si de o serie de certuri si despartiri publice intre cei doi soti. Anul trecut, Kim a fost si ea condamnata de doua ori pentru probleme cu drogurile.
"Nu vreau sa mai fiu atractia petrecerilor, Hailie este mult mai importanta", a declarat recent Eminem presei, pecetluind intr-un fel promisiunea de a deveni baiat cuminte.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.