Cand iti vezi fata imprimata pe postere, magneti de frigider ori tricouri, cand iei avionul spre Bora Bora duminica seara, de plictiseala si cand vorbe spuse de tine intr-o doara au devenit citate de capatai pentru oameni din lumea intreaga, inseamna ca esti celebra si bogata.

Si in conditiile date, de ce nu ti-ai face si un parfum?

  • Fergie pentru Avon

Outspoken, parfumul de debut al solistei de la Black Eyed Peas, a fost lansat in mai la Avon. Cantareata il descrie ca fiind un parfum dedicat femeilor curajoase si sigure pe ele, care stiu ce vor de la viata.

Outspoken contine note de mure inghetate, starfruit, sofran, tuberoza, iasomie, floarea pasiunii, cu atingeri delicate de vetiver.

  • Britney Spears - Hidden Fantasy

Hidden Fantasy de la Britney Spears este un parfum floral-fructat cu esente de portocale dulci, mandarina, verbina, cuisoare, iasomie, vanilie, lemn de Jacaranda, lemn de santal si chihlimbar.

Un parfum senzual si misterios ca un nectar dulce, acesta este recomandat femeilor pline de viata, pasionale si extraordinare. Asa cum esti tu!

  • Jennifer Lopez - Glow after dark

Cantareata Jennifer Lopez descrie Glow after Dark drept un parfum salbatic, sexy, ce iti taie rasuflarea, dar care este rasfatat cu nota subtila a aerului curat.

Glow after Dark contine accente de mandarin, cires si fructul pasiunii.

Parfumul este creat pentru femeile pline de viata.

Asa ca daca ai o personalitate puternica, adori sa fii admirata si invidiata, atunci acesta este parfumul potrivit pentru tine.
Incearca-l si vei fi si tu surprinsa de efect!

  • Christina Aguilera by Christina

Christina Aguilera asociaza iasomia cu glamour-ul vechi al Hollywoodului.
Astfel, ea a creat parfumul ce-i poarta numele, care are ca nota principala iasomia, ce se imbina cu arome fructate.

Aceste esente reprezinta memorii dulci din luna de miere din Bali a artistei.

  • Paris Hilton - Just me

Parfumul Just Me, semnat Paris Hilton este un parfum tineresc, care imbina arome de vanilie, mosc, trandafir alb, frezie, lemn de santal si iris.

Mostenitoarea imperiului Hilton este mare amatoare de produse care sa ii poarte numele, dupa cum e posibil sa fi remarcat deja.

Citeste si:
Cum să alegi un parfum: sfaturi pentru a cumpăra un parfum de damă...
Cum să alegi un parfum:...

Asa ca Just me este doar unul din seria aromelor special concepute pentru ea.

Citeste articolul integral pe unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.