Actrita australiana Nicole Kidman, 38 de ani, a dat nastere la noi speculatii cu privire la viata sa amoroasa dupa ce a fost vazuta la o intalnire romantica alaturi de starul country australian Keith Urban, 37 de ani. Recent, cei doi au fost vazuti, de asemenea, plimbandu-se cu o motocicleta prin Woodstock (New York) si apoi luand masa la restaurantul local Elijah's Cafe. Nicole Kidman si Keith Urban s-au intalnit in luna ianuarie la Los Angeles cu prilejul unei gale festive.

Desi intalnirile dintre Nicole Kidman si Keith Urban deja au aprins barfele despre o relatie, purtatoarea de cuvant a actritei insista ca intre cei doi nu se petrece nimic. "Sunt doar simpli prieteni si nu au nici un fel de relatie romantica", a precizat ea. Totusi, in urma cu o saptamana, Keith Urban s-a despartit de prietena sa, modelul Niki Taylor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.