De cand a venit in Romania pentru a filma la noua productie "Second in Command", actorul de origine belgiana Jean-Claude Van Damme toarna zilnic filme de actiune, dar nu doar pentru cinematografe, ci mai ales pentru cei de pe strazile Bucurestiului. Dupa ce sambata trecuta a iesit sifonat dintr-o incaierare cu cativa clienti ai clubului Bamboo, care i-au dovedit ca "viata bate filmul", Van Damme a comis-o iarasi, intr-un alt club bucurestean. Miercuri noaptea, dupa ce initial a mai turnat, tot la Bamboo, un pahar cu un om care il intelege in materie de full contact si situatii extreme, Wesley Snipes, Van Damme a trecut din nou la actiune.

De strada, caci celebrul actor a fost surprins intr-o bataie in mijlocul strazii, in fata clubului Salsa, de catre doi politai. Acestia au intervenit la timp, caci Van Damme, care era bine "clatit" in alcool, era sa se incaiere cu alti clienti ai clubului. Cei doi agenti comunitari ai politiei sectorului 1 l-au linistit pe Van Damme, care mai ridica cate un picior razbunator in aer, in spiritul filmelor ce l-au consacrat, si l-au condus la hotelul unde e cazat. Wesley Snipes face pe DJ-ul in cluburi Atunci cand nu imprastie pumni pe platoul de filmare unde lucreaza la pelicula "Razor’s Edge", Wesley Snipes isi racoreste noptile prin cluburile bucurestene.

El este un client fidel al clubului Bamboo unde, insotit intotdeauna de bodyguarzi amabili si de aceeasi culoare a pielii cu vedeta, isi clateste ochii cu clientela feminina a localului. Ba chiar, dupa cateva pahare de amestecuri de diverse bauturi pe care si le face singurel (in speta, vodca cu energizante si sucuri), se duce la pupitrul DJ-ului, dovedindu-se un bun maestru al manuirii platanelor. In timpul sau liber, Wesley nu este o fire razboinica, dar poate fi abordat doar in functie de cheful si lungimea fustei ori de decolteu, el preferand blondele.

Steven Seagal prefera sa manance mult si bine O alta mare vedeta a filmelor de actiune de la Hollywood prezenta in Capitala, unde filmeaza la "Toyman", e Steven Seagal. El pare cucerit mai mult de delicatesele oferite de bucatarii restaurantelor unde obisnuieste sa se ospateze. Duminica trecuta, actorul a fost prezent la restaurantul Balthazar, insotit ce-i drept de sapte garzi personale. Peste cateva zile Seagal a fost oaspetele terasei restaurantul "Arcade", impreuna cu inca paisprezece persoane si o suita de limuzine Mercedes. Vedeta nu a baut nici un strop de alcool, dar a spus ca va reveni cu proxima ocazie, mai ales ca s-a declarat deja fan al pastravului romanesc.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.