Un grup de calugarite benedictine din Franta a semnat un contract cu Decca Records, casa de discuri a extravagantei cantarete de muzica pop Lady Gaga

Calugaritele apartinand ordinului religios benedictin, care traiesc izolate de restul lumii, intr-o regiune din sudul Frantei, au castigat un concurs la care au participat 20 de manastiri din Europa, SUA si Africa, ce a avut ca scop gasirea celui mai bun cor de interprete de cantece gregoriene, informeaza express.co.uk.

Castigatoarele au semnat contractul cu seful Decca Records, Dickon Stainer, din spatele unui grilaj din lemn, pentru a evita orice intruziune in viata lor cotidian, relateaza Mediafax.

Stareta de la abatia Notre Dame de l'Annonciation, de langa Avignon, a declarat: "Nu am cerut niciodata acest lucru, ne-a cautat. La inceput, ne-am temut ca ne va tulbura viata noastra izolata, asa ca ne-am rugat la Sfantul Iosif". "Rugaciunile noastre au primit raspuns si am crezut ca acest album va fi un lucru bun daca va influenta vietile oamenilor si ii va ajuta sa-si gaseasca pacea", a mai spus aceasta.

Decca Records spera sa repete succesul calugarilor cistercieni din Stift Heiligenkreuz, al caror album din 2008 "Chant: Music For Paradise" s-a vandut in peste un milion de copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.