Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au cumparat o vila in valoare de 40 de milioane de dolari situata pe dealurile din Valpolicella, Verona, in Italia.

Potrivit femalefirst.co.uk, locuinta are 15 dormitoare, sapte bai, o sala de cinema, una de gimnastica, doua piscine si jacuzzi si este situata pe un teren de circa 5.000 de metri patrati.

Cei doi au vizitat alte doua proprietati mai ieftine, de circa 10 milioane de dolari fiecare, inainte de a-si cumpara aceasta casa, pe care o vor folosi pentru vacante, scrie Mediafax.

Intre timp, Angelina Jolie a marturisit ca este inspaimantata de faptul ca fiii ei cresc. "In cele din urma, toti vor ajunge la adolescenta. Nu sunt pregatita pentru acest lucru. Sunt bucuroasa ca mai am cativa ani. Nu sunt pregatita sa-i vad conducand masina, avand intalniri. Nu sunt deloc pregatita. Ma ia cu fiori numai cand ma gandesc", a spus actrita in varsta de 35 de ani.

Starul, care tocmai si-a lansat cel mai recent film, "Salt", a declarat ca ea si iubitul ei, Brad Pitt, se gandesc deja cum sa faca fata unor drame adolescentine.

Cei doi actori au impreuna sase copii - Maddox, in varsta de opt ani, Pax, in varsta de sase ani, Zahara, in varsta de cinci ani, Shiloh, in varsta de patru ani, si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de un an.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.