Proiectul "Viata intr-o zi" ("Life in a day") se adreseaza utilizatorilor youtube din intreaga lume si presupune realizarea primului film documentar cu continut generat de utilizatori.
Riddley Scott, regizorul celebrelor filme “Gladiatorul” si “Thelma si Louise“, si Kevin Macdonald (“Ultimul rege al Scotiei“) te provoaca, impreuna cu Youtube sa participi la realizarea primului film documentar, desfasurat la nivel global, cu continut generat de utilizatori, scrie Realitatea.net.

Potrivit Realitatea, oricine vrea sa participe trebuie numai sa filmeze un moment din viata sa, sambata 24 iulie 2010 si apoi sa incarce videoclipul pe www.youtube.com/lifeinaday.

Utilizatorii ale caror videoclipuri vor fi incluse in filmul final vor deveni astfel co-regizori si 20 dintre acestia vor fi prezenti la premiera globala a filmului care va avea loc in cadrul Festivalului de Film Sundance 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.