In ciuda faptului ca agenda ei de lucru este extrem de incarcata, fiind distribuita in doua pelicule, "Caved In" si "Moartea Domnului Lascarescu", ce se turneaza in aceasta luna la Bucuresti, Monica Barladeanu a dorit sa isi aniverseze cei 26 de ani cu o megapetrecere. La cheful ce s-a tinut la Intercontinental au fost prezente peste 100 de persoane, familie, colegi de breasla sI VIP-uri.

La 26 de ani, Monica Barladeanu are lumea la picioare. Si, cum sa nu fie asa, cand cariera frumoasei actrite este intr-o ascensiune ametitoare, barbatul care o iubeste face totul pentru a o vedea fericita, iar familia si prietenii ii sunt alaturi!

Mihaela si Elan nu au ratat petrecerea

Monica Barladeanu, cu un sex-appeal debordant si priviri de foc ce pun in dificultate orice barbat, si-a luat soarta in maini atunci cand s-a decis sa isi faca un nume la Hollywood. Curajul, increderea in propriile puteri, frumusetea si sarmul, dublate de mult noroc, au ajutat-o din plin. Chiar daca sta mult timp in America, Monica se gandeste mereu la cei de acasa. Acum, cand are sansa sa faca si film si, totodata, sa fie si alaturi de cei dragi, vedeta tv este complet fericita. Iar, duminica seara, starleta noastra a radiat. Si-a sarbatorit ziua de nastere la Sala Florentina a Hotelului Intercontinental, asa cum si-a dorit, adica fastuos, alaturi de nume sonore din Romania, precum Mihaela Radulescu si sotul ei, Elan. Nu puteau lipsi tocmai logodnicul aniversatei, Bobby Paunescu, fratele ei mai mic, Petru, cateva prietene din Iasi, dar si colegi de platou. Din pacate, mama Monicai si fratele ei mai mare nu au reusit sa ajunga la eveniment, insa au promis sa se revanseze cat de curand.

A intrerupt filmarile

Cadourile, muzica, tortul, caviarul si sampania nu au lipsit, iar petrecerea a durat pana in jurul orei unu si jumatate, cand Monica a dorit sa ii cinsteasca si pe colegii sai de platou de la pelicula "Moartea Domnului Lazarescu", unde se filma de zor. De altfel, pentru domnisoara Barladeanu, regizorul Cristi Puiu a intrerupt filmarile cateva minute, timp in care au toastat si au felicitat-o pe aniversata.

Bobby, cadou-surpriza

Toata lumea astepta cu sufletul la gura sa afle duminica seara care este marele cadou pe care Bobby il promisese logodnicei sale. Ei bine, acesta ne-a asigurat ca Monica a fost extrem de surprinsa, insa nu a dorit sa dezvaluie mai multe lucruri. "De obicei, nu vorbesc despre viata mea privata, insa va spun ca a fost o surpriza foarte mare, care a incantat-o pe Monica!", a marturisit Bobby Paunescu. Daca ne uitam un pic in urma, putem banui ca, cel mai probabil, boss-ul de la "B1 TV" a cerut-o de sotie pe iubita lui. Daca este asa, pregatirile pentru nunta anului 2005 nu vor intarzia sa inceapa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.