Billy Corgan, solistul trupei Smashing Pumpkins, a lesinat pe scena in timpul concertului pe care trupa sa l-a sustinut, joi, in Tampa, Florida.
In timpul concertului sustinut in sala Ritz Ybor din Tampa, solistul Billy Corgan a parut foarte ametit, iar in timp ce interpreta "Bullet With Butterfly Wings", un hit din 1995 al trupei Smashing Pumpkins, s-a impiedicat si a cazut pe scena, informeaza bbc.co.uk.

"Celor care m-au vazut cand am cazut aseara in timp ce cantam «Bullet With Butterfly Wings» vreau sa le spun ca nu a fost vorba de o coregrafie sau de o miscare gresita. Am lesinat si am cazut pe scena", a explicat Billy Corgan intr-un mesaj postat pe Twitter.

"Nu-mi amintesc daca am cazut peste tobe sau peste boxe, insa pot sa va spun ca m-am ales cu o mare vanataie si de atunci ma misc foarte incet", a adaugat solistul, potrivit Mediafax.

Smashing Pumpkins a anuntat recent ca va sustine un concert de caritate pentru Matthew Leone, basistul trupei Madina Lake, care a suferit un traumatism cranian sever, dupa ce a intervenit pentru a calma o disputa conjugala.

Fondat in 1987, grupul rock The Smashing Pumpkins a cunoscut succesul la mijlocul anilor '90, cu albumele "Siamese Dream" (1993) si "Mellon Collie and The Infinite Sadness" (1995).



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.