Descopera stilul uneia dintre cele mai influente femei ale Planetei!

Este una dintre cele mai influente femei ale Planetei prin tot ceea ce exprima ea. Este imaginea femeii in toate reprezentarile sale. Mai mult decat atat, ea a devenit un fashion simbol prin stilul ei mereu impecabil si prin atitudinea ei de femeie puternica.

Michelle Obama mi-a atras atentia in momentul in care, inaintea alegerilor americane din anul 2008, o revista straina o prezenta pe aceasta in rolul femeii fabuloase din spatele barbatului de succes Barack Obama, cel care avea sa devina primul presedinte de culoare al Americii. De atunci si pana in prezent, Prima Doamna s-a facut remarcata cu fiecare pas pe care il face.

Michelle este femeia inteligenta si puternica ce reuseste sa isi sustina partenerul pe culmile succesului, ba mai mult decat atat ea reuseste sa isi construiasca propriul drum, propria identitate si influenta. Prima Doamna a SUA este urmarita in fiecare clipa de catre publicatiile de moda ce o apreciaza pentru stilu-i elegant, indraznet si mereu impecabil, indiferent de momentul in care este surprinsa de camerele de luat vederi. Prin prezenta ei inedita, Michelle Obama are capacitatea de a influenta milioane de femei din intreaga lume.

Garbo ne invita sa o descoperim pe aceasta femeie extraordinara, prin stilu-i vestimentar ce ii caracterizeaza foarte bine personalitatea.In acest video, o vedeti pe Michelle Obama intr-o rochie superba, fuchsia, perfect accesorizata cu o brosa si bratari, pe care a purtat-o recent, in postura de gazda a Premiilor Nationale pentru Design din SUA.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.