Producatorii serialului "Dr. House", in care Hugh Laurie joaca rolul unui medic arogant si morocanos, au fost dati in judecata de un fost angajat, care a cerut daune de un milion de dolari.

Carl Jones, fost responsabil cu recuzita pe platourile de filmare ale acestui serial, a cerut daune de un milion de dolari, printr-o actiune depusa la Curtea Superioara din Los Angeles, afirmand ca a fost concediat deoarece a refuzat sa urmeze "comportamentul degenerat" al superiorilor sai, informeaza dailymail.co.uk.

Potrivit Mediafax, Jones a lucrat pe platourile din Los Angeles unde a fost filmat serialul din 2006 si pana in martie 2010, cand a fost concediat. Niciunul dintre actorii care joaca in "Dr. House" nu a fost implicat in acest proces.

Carl Jones sustine ca superiorii sai Tyler Patton si Mike Casey l-au hartuit deoarece el a refuzat "sa-i insoteasca in baruri de striptease, sa participe la betii si sedinte de intoxicare cu marijuana si cocaina, sa se implice in acte sexuale in grup in cabina de recuzita si in alte actiuni periculoase", potrivit site-ului TMZ.com, care publica copii ale documentelor depuse la Curtea Superioara din Los Angeles.

Reclamantul sustine ca superiorii sai l-au supus "unei hartuiri bazate pe o sexualitate nedorita", adresandu-i-se adeseori, atat lui, cat si celorlalti subordonati, atunci cand vorbeau prin statiile de emisie-receptie, cu apelativele "poponarilor", "pasaricilor", "catelelor", "sclavilor", "papusilor", "retardatilor" si "idiotilor".

Carl Jones a declarat, totodata, ca Tyler Patton a adus la un moment dat un pistol pe platourile de filmare si ca el si Mike Casey au inceput sa bea tequila si sa arunce cu cutitele catre cabina de recuzita.

Toate aceste experiente neplacute i-au cauzat lui Carl Jones sentimente de "teama, suparare si stres emotional", a declarat avocatul reclamantului.

Serialul TV "Dr. House", care este apreciat in lumea intreaga, il are ca personaj principal pe doctorul Gregory House.

Citeste si:
Vedete care seamana uimitor de bine - tu poti sa le deosebesti?
Vedete care seamana uimitor...

Mizantrop si sarcastic, House si echipa sa incearca sa stabileasca, in fiecare episod, diagnosticul in cazuri medicale foarte complicate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.