Celebra actrita americana Cameron Diaz, aflata constant in ultimii ani pe primele locuri in topul salariilor de la Hollywood, a cumparat cu 10 milioane de dolari locuinta din Beverly Hills in care a stat o alta stea blonda a marelui ecran, Candice Bergen
Casa are sase dormitoare doate cu baie proprie, piscina, gradina, teren de tenis si trei camere pentru oaspeti, scrie Daily Mail.

Suma platita pentru toate astea nu a fost o problema pentru Diaz, in conditiile in care, din 2001 incoace, onorariile sale nu au coborat niciodata sub 10 milioane de dolari pentru un film, potrivit Newsin.

Mai mult, in 2008, actrita in varsta de 37 de ani a fost prima in topul vedetelor feminine de la Hollywood, dupa totalul salariilor incasate, cu aproape 57 de milioane de dolari.

Actrita isi promoveaza in prezent, noua pelicula "Knight and Day", alaturi de partenerul de film Tom Cruise, care a avut pana acum premiera la Brazilia si Mexico.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.