Christina Applegate este insarcinata si va deveni mamica pentru prima oara, spre sfarsitul acestui an, a anuntat agentul de presa al actritei americane, citat de people.com.

Christina Applegate, in varsta de 38 de ani, si iubitul ei, Martyn LeNoble, in varsta de 41 de ani, au o relatie de doi ani. Cei doi si-au anuntat logodna in acest an, in februarie, de Sfantul Valentin, insa nu au stabilit deocamdata data la care se vor casatori.

Actrita americana a declarat ca iubitul ei, un basist olandez dintr-o trupa rock, Porno for Pyros, a sprijinit-o foarte mult dupa ce ea a fost supusa unei duble mastectomii.

"Ii sunt foarte recunoscatoare lui Martyn pentru ca a aparut in acel moment din viata mea, deoarece el a fost stanca de care m-am agatat si care m-a ajutat sa trec cu bine de toate acestea. Mi-a oferit ceva pentru care mi-am dorit sa traiesc si ceva pentru care mi-am dorit sa zambesc", a declarat actrita americana, anul trecut, pentru revista People.

Actrita Christina Applegate, devenita celebra pentru rolul ei din serialul "Familia Bundy" si care in prezent joaca in serialul de televiziune american "Samantha Who?", a castigat admiratia publicului dupa ce a decis, in 2008, sa vorbeasca deschis despre faptul ca sufera de cancer mamar si despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinandu-i pe jurnalistii revistei People sa ii acorde titlul de cel mai frumos om din lume, in 2009.

Actrita americana, care a urmat ulterior o operatie de reconstructie mamara, a declarat, intr-un interviu pentru revista People, ca dupa dubla mastectomie i-a fost foarte greu sa se priveasca in oglinda. "Nu mai arati la fel si nu vei mai arata niciodata la fel. O parte din tine a disparut... A fost o decizie pe care am luat-o pentru a-mi salva viata", a marturisit Christina Applegate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.