Tom Jones a anuntat o posibila colaborare cu trupa The Killers pe viitor.

Tom Jones a facut o serie de declaratii imediat dupa reprezentatia sa de la Festivalul Latitude, din weekend-ul trecut, prin care potenta o posibila colaborare intre el si trupa The Killers, al carui fan infocat s-a declarat a fi, potrivit Musichat.

Jones a declarat pentru NME: "Am vorbit cu Brandon Flowers, care a spus ca admira foarte mult evolutia carierei mele. Suntem cumva legati pentru ca el este din Los Angeles, locul in care am avut cele mai multe concerte de-a lungul anilor."

Nu s-a fixat nicio data pentru lansarea materialului care va rezulta in urma colaborarii, dar Tom Jones ne-a asigurat ca se va intampla foarte curand, mai ales ca deja au gasit o melodie care se va mula foarte bine pe conceptul gandit de ei: "Materialul trebuie sa fie potrivit. Asta e principala mea grija mereu, indiferent de persoanele cu care am mai lucrat.".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.