Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a lansat un site pe care, sustine el, cei care lucreaza la birou pot admira, in timpul programului, fete imbracate sumar, dar nu complet goale.

Potrivit Mediafax, pe site-ul TheSmokingJacket.com, angajatii, care nu vor sa incalce regulamentul companiei privind accesul pe internet la locul de munca, pot admira fotografii cu manechine imbracate sumar, clipuri video realizate in timpul unor sedinte foto, precum si articole abordand de exemplu experientele sexuale la locul de munca.

Ei vor gasi aici un "antidot amuzant, sexy si satiric" la rutina zilnica, a spus Jimmy Jelinek, directorul revistei Playboy, intr-un comunicat. TheSmokingJacket propune barbatilor "o distractie sexy si inteligenta pentru intreaga zi", a explicat la randul sau Hugh Hefner.

Site-ul a fost numit TheSmokingJacket in onoarea halatului de satin pe care il poarta Hugh Hefner, in varsta de 84 de ani, in vila sa luxoasa in stil gotic - Playboy Mansion - din Los Angeles.

In schimb, utilizatorilor de internet care vor sa admire femei complet dezbracate li se adreseaza site-ul Playboy.com, care atrage sase milioane de vizitatori pe luna, potrivit Playboy Enterprises.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.