Filmarile pentru noua pelicula SF "Star Trek", din distributia careia vor face parte tot protagonistii lungmetrajului de succes din 2009, vor incepe in luna ianuarie a anului viitor.

Pelicula, pentru care studiourile Paramount Pictures nu au stabilit inca un titlu, va fi regizata de acelasi cineast care a lucrat si la primul film, J J. Abrams.

Echipa de la "Star Trek 1" va fi pastrata si pentru scenariu, noile aventuri ale echipajului navei spatiale Enterprise urmand a fi scrise de Roberto Orci si Alex Kurtzman. Astfel, "Star Trek 2" va fi lansat pe marile ecrane in data de 29 iunie 2012.

Primul film a avut un buget estimat la 140 de milioane de dolari si a inregistrat incasari de doua ori mai mari. Productia a fost precedata de alte lungmetraje cu acelasi titlu, acestea fiind inspirate de serialul de televiziune lansat in 1966.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.