Trupa britanica Take That, recent reunita, ar putea canta in deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra, relateaza site-ul contactmusic.com, care citeaza presa britanica.

Potrivit presei din Marea Britanie, imediat dupa aparitia zvonurilor despre reunirea celor cinci artisti, Robbie Williams, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, and Jason Orange, Comitetul Olimpic a adaugat trupa unei lungi liste de artisti luati in calcul pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Odata cu anuntul oficial al reunirii Take That, membrii trupei au fost convocati la discutii informale in vederea unei eventuale deschideri a ceremoniei din 2012, informeaza NewsIn.

Pe lista cu artistii despre care se spune ca ar putea canta in ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012 se afla si Spice Girls, Sir Paul McCartney, Leona Lewis sau The Rolling Stones.

Pe 15 iulie, Robbie Williams a anuntat ca se alatura din nou trupei Take That, pentru a lansa un nou album. Trupa s-a despartit initial in 1996, iar Williams si-a continuat cariera solo. In formula fara Robbie Williams, Take That s-a reunit inca din 2005. [Robbie Williams si Take That s-au reunit]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.