Sageata lui Cupidon loveste in cele mai neasteptate momente si atunci cand nici nu te astepti.

In ceea ce priveste vedetele de la Hollywood, nu putine sunt cele care s-au cunoscut pe platourile de filmare si prietenia s-a transformat rapid in dragoste pasionala.

  • 1. Blake Lively si Penn Badgley

Serialul “Gossip Girl” este unul dintre cele mai vizionate seriale TV si surprinde viata unor tineri extrem de bogati din New York. Desi relatia plina de picanterii si pasiune dintre Serena van der Woodsen (Blake Lively) si Dan Humphrey (Penn Badgley)a luat sfarsit, in viata reala cei doi amorezi se inteleg foarte bine pe plan sentimental.

  • 2. Will Smith si Jada Pinkett Smith

Un alt serial celebru al anilor ’90 a fost “The Fresh Prince of Bel – Air”, avandu-l in rolul principal pe Will Smith. Cei doi s-au cunoscut la casting si urmau a juca impreuna, insa Jada a fost respinsa de producatori din cauza inaltimii sale (1, 52 metri).

Actorii s-au casatorit in anul 1997 la castelul Cloisters, Maryland. Familia Smith s-a marit odata cu nasterea celor doi copii, Willow si Jaden.

  • 3. Ben Affleck si Jennifer Garner

Dupa incheierea relatiei dintre Ben si Jennifer Lopez, actorul a incercat sa evite pentru un timp presa printr-o pauza din lumea filmului. In anul 2003 filmul “Daredevil” i-a adus din nou pe actorii Afleck si Garner pe acelasi platou de filmare (au mai jucat impreuna si in filmul “Gigli” din 2001).

Citeste articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.