Animatia tridimensionala regizata de Pierre Coffin si Chris Renaud, conduce incasarile de weekend in SUA cu 60,1 milioane de dolari obtinuti din vanzarea de bilete in primul weekend de proiectie.
Potrivit Internet Movie DataBase, actiunea peliculei se petrece intr-o suburbie fericita, inconjurata de gardulete albe si tufe de trandafiri, unde se afla si o casa neagra, cu o peluza paraginita. Aceasta casa ascunde un secret nebanuit de vecini - maleficul Gru pune la cale jaful secolului.

"Despicable Me" va ajunge pe marile ecrane din Romania din 20 august, potrivit NewsIn. Urmatoarele locuri in box-office sunt ocupate de pelicula cu vampiri "The Twilight Saga: Eclipse", regizata de David Slade, cu 33,4 milioane de dolari din vanzarea de bilete, si de pelicula de actiune "Predators", cu Adrien Brody si Laurence Fishburne in distributie, cu incasari de 25,3 milioane de dolari.


Despicable Me Trailer - Watch more Movie Trailers

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.