Cantareata britanica Cheryl Cole, in varsta de 27 de ani, internata de sase zile dupa ce a fost diagnosticata cu malarie, se afla inca in stare grava, iar prietenii sai spun ca a fost la un pas de moarte.

Prieteni apropiati ai vedetei britanice au declarat pentru News of the World ca starea acesteia este departe de a se fi ameliorat: Cheryl Cole respira cu ajutorul unui tub de oxigen si nu poate vorbi, relateaza NewsIn.

"Aproape ca am pierdut-o, iar lupta e departe de a se fi terminat. E atat de slabita, iar boala a pus stapanire pe ea. Starea sa s-a agravat atat de mult incat a fost la un pas de moarte. Slava Domnului ca a fost diagnosticata la timp
", a declarat un prieten al acesteia.

Potrivit surselor citate de publicatia britanica, Cheryl Cole, internata intr-o clinica privata din Londra, nu poate vorbi si are episoade de inconstienta. Vineri cantareata a fost mutata din spitalul de boli tropicale intr-o clinica privata.

Apropiatii cantaretei se tem ca in lipsa unei ingrijiri adecvate boala, care poate provoca insuficienta renala si chiar coma, va recidiva.

"Faptul ca respira cu ajutorul unui tub de oxigen de sase zile si ca este inca in stare grava arata cat de severe sunt lucrurile. Are lichid la plamani si nu poate fi tratata in acest moment", mai spun sursele citate.

Potrivit acelorasi surse, medicii spun ca sistemul imunitar al lui Cole nu putea fi mai slabit de atat si ca recuperarea va dura foarte mult timp.

Cheryl va ramane spitalizata in urmatoarele doua saptamani si nu va avea aparitii publice timp de alte doua luni.

Managerii sai au anulat urmatorul album al cantaretei, care urma sa fie lansat in preajma Craciunului, si aparitia acesteia la un festival luna viitoare. Britanica nu va mai participa nici la reality-show-ul X Factor.


Cantareata s-a imbolnavit de malarie in urma unei calatorii pe care a facut-o in Tanzania in urma cu trei saptamani alaturi de iubitul sau, dansatorul american Derek Hough.
Citeste si:
Dupa ce a fost concediata, Cheryl Cole i-a dat in judecata pe...
Dupa ce a fost concediata,...

Cheryl Cole, cea mai sexy femeie din lume


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.