Televiziunea Romana a decis incetarea imediata a colaborarii cu Cosmina Pasarin, una dintre prezentatoarele emisiunii "Intalnire la malul marii" de la TVR2, considerand total neadecvat si nepotrivit din punct de vedere moral comportamentul acesteia.

"Acest tip de expunere publica este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune si cu atat mai mult al uneia produsa de o televiziune publica. In aceste conditii, conducerea Televiziunii Romane a decis incetarea, cu efect imediat, incepand din data de 8 iulie, a oricaror relatii contractuale cu Cosmina Pasarin", se arata intr-un comunicat de presa al TVR, transmite NewsIn.

Cosmina Pasarin a inceput colaborarea cu TVR2 in luna februarie, in emisiunea "Intalnire pe 2". Recent tabloidele au publicat o serie de fotografii in care prezentatoarea, aflandu-se la deschiderea unui club din Mamaia, aparea mimand acte sexuale cu un microfon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.