Intr-un interviu recent, Prince a declarat ca opinia sa nu prea buna despre tehnologie l-a determinat sa nu-si lanseze noul album "20Ten" si pe internet.

Intr-un interviu pentru The Daily Mirror, cantaretul a declarat ca noul sau album, "20Ten" nu va fi disponibil pentru download.

"Internetul este complet terminat", a explicat acesta, potrivit Musichat, adaugand ca nu vede de ce ar trebui sa procedeze ca si ceilalti artisti si sa-si redirectioneze muzica si catre iTunes: "Nu vor sa ma plateasca in avans, si dupa aceea se supara cand nu le-o dau."

Potrivit The Guardian, Prince ofera "20Ten" cu Daily Mirror si Daily Record, intr-o miscare similara cu cea din 2007, cu albumul "Planet Earth". [Prince isi lanseaza noul album gratuit]

Vorbind despre dispretul sau pentru tehnologie, a adaugat: "Internetul este ca MTV. La un moment, MTV era la moda, si deodata a devenit demodat. Oricum, toate computerele si chestiile digitale nu sunt bune de nimic. Nu fac decat sa-ti umple capul de numere, si asta n-are cum sa-ti faca bine."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.