Trezitul la pranz si ajunsul acasa in zori sunt obiceiuri cunoscute ale lui Cristi Stanciu.

Anii de Radio 21 cu program fix si orele de studio ce i-au furat noptile de cand a descoperit ca poate face si pune muzica l-au antrenat perfect. Perfect pentru programul haotic potrivit oricarui DJ respectabil.

Cristi revine in zona dance cu al treilea sau single "Stir it up", vocea fiind a Alexiei T, single lansat saptamana trecuta la ‘Muzica TA’ (Radio 21).
Invartindu-se intr-o gasca de artisti ca DJ Andi, Keo, Ralflo, Matteo, Fly Project, Cristi a inteles de mult ca muzica e un stil de viata.

Si cu toate ca orele libere si le petrece lucrand asiduu la urmatoarele piese, nu rateaza orele de antrenament fizic, face intalniri cu echipa sa de promovare si desi le selecteaza exigent, a inceput sa frecventeze evenimentele mondene, asta pentru ca videoclipul single-ului proaspat lansat e in pregatiri si toata lumea simte ca proiectul e pe ultima suta de metri.

"Desi nu mai am timp liber deloc, la ce mi-ar trebui? Am timp de radio, de muzica, si ambele le fac cu prieteni!"
, declara Cristi.

Nici in weekend in viata lui nu se face mai liniste;cand intr-un colt al tarii cand in altul, facand ceea ce ii ofera energie; punand muzica.

Produsul final "Stir it up" este extrem de inspirat si vine acum, cand sound-ul dance are nevoie de energie. E o abordare noua a muzicii dance, este ceea ce se canta acum.

"Stir It Up" a fost produsa alaturi de Keo si OB12, Cristi fiind foarte pretentios in alegerea soundului fiecarei productii ce-i poarta numele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.