Regizorul Ridley Scott va produce o pelicula experimentala, realizata cu ajutorul filmarilor incarcate de utilizatori din intreaga lume pe YouTube.

In cadrul acestui proiect ambitios, Scott vrea sa documenteze o zi din viata intregii planete, informeaza The Telegraph.

Englezul va fi producator executiv al "Life in a day", film experimental pentru realizarea caruia oameni din intreaga lume sunt invitati sa inregistreze franturi din propriile vieti. Documentarul va incorpora filmari realizate in aceeasi zi de toti participantii (24 iulie), care vor fi incarcate pe YouTube, relateaza NewsIn.

Pelicula, regizata de Kevin Macdonald, va avea premiera mondiala in ianuarie 2011, la festivalul de film Sundance.

Persoanele ale caror filmari vor fi alese pentru a face parte din pelicula finala vor fi creditate ca regizori asociati, iar 20 dintre acestea vor fi invitate la lansarea filmului la Sundance.

"Life in a Day este o capsula a timpului care va arata generatiilor viitoare cum era viata pe 24 iulie 2010", a declarat regizorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.