Actrita a fost condamnata la 90 de zile de inchisoare dupa ce aceasta si-a incalcat conditiile eliberarii pe cautiune.

Actrita a izbucnit in lacrimi in momentul in care judecatoarea i-a dat sentinta si a criticat-o ca nu si-a respectat conditiile de eliberare pe cautiune in repetatele cazuri de conducere sub influenta.

Lohan isi va incepe executarea sentintei in 20 iulie, iar dupa terminarea celor 90 de zile va fi inscrisa intr-un program pentru reabilitarea consumatorilor de bauturi alcoolice.

Actrita a protestat, spunand ca nu si-a dat seama ca nu a indeplinit toate conditiile eliberarii, iar programul sau de lucru aglomerat a impiedicat-o sa respecte termenii.

Pe 26 mai 2007, actrita se afla intr-o masina care s-a izbit de un gard viu pe Sunset Bulevard, din Los Angeles, iar dupa doua luni a fost arestata in Santa Monica pentru conducere sub influenta alcoolului. Si-a petrecut 84 de minute la inchisoare si a fost eliberata conditionat pentru trei ani. Sentinta a fost prelungita cu un an in octombrie 2009 pentru ca a lipsat de la cateva ore de educatie alcoolica, transmite Daily Mail.

In mai 2010 a lipsit de la o audiere la tribunal pentru ca se afla la Festivalul de Film de la Cannes, iar pe 6 iunie bratara ei de supraveghere a indicat ca a baut alcool, lucru interzis de eliberarea conditionata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.