Afla ce muzicieni celebri se alatura canteretei britanice pentru a canta impreuna!

Amy Winehouse planuieste sa compuna muzica alaturi de producatorul Raphael Saadiq (care va fi chitaristul) si rapper-ul Questlove - Ahmir Thompson (tobosarul celor de la The Roots).

Potrivit Musichat, pana acum Winehouse nu a putut sa isi duca mai departe planurile, intrucat inca se straduie sa obtina viza pentru a putea calatori in SUA. Cantaretei i-a fost interzis accesul in SUA chiar si la premiile Grammy din 2008, dupa ce cu un an in urma a fost arestata pentru posesie de droguri (marijuana) in Norvegia.

Thompson este foarte sigur ca noul proiect se va materializa foarte curand. "Grupul sigur se va forma. Doar ca, pentru moment, Jamaica este punctul cel mai apropiat de SUA in care ea poate calatori. Eu ma voi duce in Frante curand, asa ca o sa vad daca are timp sa vina si sa discutam mai pe larg, la cina. Momentan discutam al dracului de mult pe Skype.", a declarat acesta pentru aceshowbiz.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.