Actorii britanici Daniel Craig, Ewan McGregor, Orlando Bloom si Tom Hardy se lupta pentru un rol secundar de detectiv in ecranizarea serialului TV britanic de mare succes in anii '70 "The Sweeney".

Compania de productie si distributie britanica Vertigo a cumparat drepturile asupra peliculei, iar filmarile ar urma sa inceapa anul acesta. Filmul "The Sweeney", bazat pe serialul creat in 1975 de Ian Kennedy Martin, urmeaza sa fie lansat in 2011.

Serialul il avea ca protagonist principal pe Jack Regan, un detectiv din politia metropolitana din Londra care folosea uneori metode ilegale de a descoperi criminalii. Creatorul serialului, Ian Kennedy Martin, lucreaza la scenariul peliculei alaturi de Nick Love.

Potrivit unor surse din compania de producatie, Daniel Craig, Ewan McGregor, Orlando Bloom si Tom Hardy sunt foarte interesati de proiect dupa ce au citit o copie a scenariului. Cei patru mari actori britanici isi doresc rolul partenerului detectivului Regan, George Carter.

Actorul Ray Winstone a fost ales pentru a interpreta rolul principal, al detectivului Jack Regan, devenit faimos in interpretarea lui John Thaw in serialul cu buget redus care a devenit un mare succes in anii '70.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.