Regizorul american Martin Scorsese crede ca adevarata vedeta a seriei "Harry Potter" este actorul britanice Rupert Grint, in varsta de 22 de ani, pe care ar vrea sa-l distribuie intr-un rol de "baiat rau", potrivit cotidianului britanic The Guardian.

Potrivit lui Scorsese, atentia publica a fost concentrata in mod gresit pe Daniel Radcliffe, deoarece Grint este mai important.

"Mi s-a parut minunat in filmele Harry Potter. In foarte multe scene el a fost in centrul atentiei. Va avea intotdeauna respect pentru peliculele care l-au adus unde este, dar la varsta sa este important sa nu fie identificat doar cu acest tip de rol. Trebuie sa faca ceva diferit in urmatorii ani, sa joace rolul unui gangster, unui politist corupt sau al unui copil cu dificultati de invatare", a declarat regizorul.

Scorsese a adaugat ca ar fi foarte interesat sa lucreze alaturi de Grint, care este un tanar foarte talentat caruia nu ar avea nici o probelma sa-i dea un rol de gangster. Regizorul a asemanat situatia lui Grint cu cea a lui Leonardo DiCaprio.

"Cand a jucat in Romeo si Julieta nimeni nu l-ar fi vazut in roluri de baiat rau precum cel din The Departed. Dar a devenit unul dintre cei mai buni actori din istorie. Acelasi lucru ar putea fi adevarat si in cazul lui Rupert", spune Scorsese.

Rupert Grint a devenit cunoscut dupa ce a interpretat rolul lui Ron Weasley in peliculele "Harry Potter".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.