Productia urmatoarei pelicule din seria James Bond, cea de-a 23-a care urma sa il aiba ca protagonist pe faimosul spion 007, ce urma sa fie lansata in 2012, a fost anulata din cauza lipsei de fonduri, potrivit presei internationale.

Compania de productie EON a confirmat intr-o declaratie publica faptul ca nu stie cand si daca va fi reluata productia acestei pelicule.

Regizorul Sam Mendes urma sa regizeze cea de-a 23-a pelicula din franciza de mare succes care a debutat in 1962 cu "Dr. No". Pelicula urma sa-l aiba in rolul principal pe Daniel Craig, scrie NewsIn.

Potrivit unor surse din echipa de productie citate de cotidianul britanic The Mirror, membrii echipei au fost anuntati ca pelicula nu va mai fi realizata.

"Quantum of Solace", cel de-al 22-lea lungmetraj din franciza James Bond, cu Daniel Craig in rolul principal, a fost lansat in noiembrie 2008 si a realizat incasari de 586 de milioane de dolari la nivel mondial.

Problemele sunt cauzate de situatia financiara dificila in care se afla studiourile Metro-Goldwyn-Mayer, care au datorii in valoare de 3,64 de miliarde de dolari si care cauta de cateva luni un cumparator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.